U verblijft op Landgut Engelsbach in een betaalbare vakantiebungalow .Veel gezinnen weten elk jaar weer dit adres te vinden middenin de prachtige natuur van Thüringen. Het is ook het land van Luther en Bach, dus mogelijkheden genoeg!

Boekingen: www.landgutengelsbach.eu

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 0049 3623200873 (Familie Jansen).

 

 

Wilt u meedenken?

Het afgelopen jaar zijn we weer flink bezig geweest op het terrein. Bomen gesnoeid, nieuwe bomen gepland.

Ook hebben de meeste bungalows nu een nieuw dak. En de volgende stap die we willen nemen is de bungalows van binnen renoveren. Dit willen we weldoordacht doen, en we willen graag uw ervaringen en ideeën daarin meenemen. Vindt u het leuk om hierbij betrokken te zijn, stuur ons dan een kort berichtje, dan nemen we u op in de lijst.

 

Helpende handen gevraagd

Alle programma’s die op Landgut Engelsbach worden aangeboden, worden georganiseerd door Stichting de Bergrede. Deze stichting heeft als doel christenen toe te rusten in hun geloofsgroei door middel van zending en evangelisatie.

We zijn nog op zoek naar mensen die in de zomervakantie willen komen helpen. Dit kan praktisch zijn, bijvoorbeeld door mee te helpen in de keuken/restaurant, of door het recreatieteam ondersteunen.

Hebt u/jij interesse? Laat het ons weten door middel van een mailtje of telefoontje, dan kunnen we overleggen hoe we elkaar tot een hand en een voet kunnen zijn.

Samen staan we sterk!

 

We verheugen ons om u/jullie weer te ontmoeten.

Familie Jansen & Team

 

Cor en Evelien Jansen

Am Heidelberg 23

99894 Engelsbach/OT Engelsbach

Tel. 0049 3623 200873

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.